Loading

Informatiile prezentate aici reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor de inchirieri masini Liberty Rent A Car.

1. Conditii generale

Masina e inchiriata in conformitate cu Termenii si Conditiile din Contractul de Inchiriere. Acestia sunt tipariti in Contractul de Inchiriere. Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie contractul si sa confirme ca sunt de acord cu ceea ce se stipuleaza in el, prin semnarea acestuia. Clientii trebuie sa indeplineasca toate cerintele cerute, inclusiv varsta, forma de plata, permisul de conducere si un pasaport valid. La preluarea masinii trebuie prezentate in original permisul de conducere impreuna cu un act de indentitate.

2. Varsta clientului

Varsta minima ceruta este de 21 ani. Clientul trebuie sa aiba un permis de conducere valid, de cel putin un an vechime.

3. Rezervarile

Rezervarile vor fi confirmate pe grupe de masini. Daca Liberty Rent A Car nu dispune de o anumita grupa de masini, va oferi clientului o masina dintr-o grupa superioara, dar la pretul confirmat initial, deci pretul pentru client va ramane acelasi.

4. Efectuarea platii

Liberty Rent A Car accepta urmatoarele carti de credit: Visa si MasterCard. Plata cash poate fi facuta in una dintre urmatoarele monede: Euro, USD sau RON.

5. Preturi de inchiriere

Intretinerea, rovinieta si asigurarea obligatorie sunt incluse in pret. Benzina nu este inclusa in pret. Veti primi masina cu un anumit nivel al combustibilului in rezervor si trebuie sa o inapoiati deasemenea cu acelasi nivel al rezervorului. In caz contrar, va trebui sa platiti benzina care lipseste, la pretul practicat de benzinarii.

6. Sofer Aditional

Daca alte persoane intentioneaza sa conduca masina, acestea trebuie sa fie prezente in momentul inchirierii, pentru a fi adaugate pe Contractul de inchiriere. Soferul aditional are aceleasi obligatii ca si soferul principal.

7. Asigurari

Asigurarea in caz de accident si Asigurarea impotriva furtului sunt valabile doar in Romania. Va rugam sa retineti ca in nefericitul caz al unui accident trebuie anuntata imediat cea mai apropiata Circa de Politie si intocmit un process verbal. Fara acest proces verbal veti fi responsabili de costurile de reparatii ale autovehiculului. Asigurarile nu acopera responsabilitatea clientului pentru daunele produse autovehiculelor companiei Liberty Rent A Car in urmatoarele situatii: pagube produse in interiorul sau dedesubtul masinii, actiuni voite de distrugere sau neglijenta, conducerea sub influenta alcoolului sau drogurilor, amenzile aplicate de Politia Rutiera nu sunt prezentate in momentul returnarii masinii, conducerea masinii de catre o persoana neautorizata.

8. Defectiuni

In cazul unor probleme la autovehiculul inchiriat, noi va vom inlocui masina cu o alta, in aceeasi zi, in cel mai scurt timp posibil. Aceasta inseamna ca daca aveti vreo defectiune si ne sunati, in acel moment o alta masina va pleca spre locul unde va aflati dumneavoastra.

Contacteaza-ne!

0040742 871 045